Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه جزیره کیش در نامه‌ای خطاب به سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، خواستار توجه بیشتر برای بهبود وضعیت مردم جزیره کیش شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام احمد حسن زاده، امام جمعه جزیره کیش نامه‌ای خطاب به سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران نوشت و در این نامه خواستار توجه بیشتر برای بهبود وضعیت مردم جزیره کیش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در متن نامه حجت الاسلام احمد حسن زاده، امام جمعه جزیره کیش خطاب رئیس جمهور آمده است:

با تقدیم احترام و ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای حضرتعالی در اداره دولت انقلابی سیزدهم،  به استحضار می‌رساند منطقه آزاد کیش، متشکل از ۴ جزیره کوچک و بزرگ، سال‌هاست که به‌عنوان یکی از فرصت‌های رونق اقتصادی و گردشگری کشور شناخته شده و در دولت‌های مختلف، از عناوین و چشم‌انداز‌ها و برنامه‌های راهبردی متفاوتی بهره‌مند شده است که گاهی مسیر رشد و گاهی نیز رو به عقب بوده است. آنچه مسلم است، منطقه آزاد کیش علی‌رغم همه تلاش‌های دولت‌های مختلف این روز‌ها حال خوبی ندارد و مشکلات متعددی همچون رکود اقتصادی، گرانی افسارگسیخته مسکن، مهاجرت معکوس کیشوندان، گرانی بیش از حد خدمات بهداشت و درمان، کیفیت پایین خدمات آموزش‌وپرورش، گرانی و کمبود بی‌سابقه پروازها، مشکلات زیرساخت و انرژی و گرانی سبد معیشتی خانواده موجب شده است که تاب‌آوری زندگی در این جزیره دیگر برای  ساکنین و بومیان غیرممکن شود.

اینجانب تلاش نموده‌ام در بازه‌های زمانی متفاوت مسائل و نکات مربوط به منطقه علی‌الخصوص مسئله فقدان مسکن ملی و همچنین موضوع بهداشت و درمان و فقدان بیمارستان تأمین اجتماعی را در خطبه‌های نمازجمعه و موقعیت‌های مختلف گوشزد نمایم.


ازآنجایی‌که منطقه آزاد کیش به لحاظ جغرافیایی هیچ‌گونه راه خاکی نداشته و ساکنین فقط از طریق پرواز و دریا با هزینه بالا می‌توانند تردد کنند، به لحاظ درمانی کاملاً ایزوله است و ساکنین چاره‌ای جز استفاده از خدمات تنها بیمارستان خصوصی موجود را ندارند. لازم به ذکر است این بیمارستان از بدو تأسیس یعنی از سال ۱۳۷۲ تاکنون با تعرفه خصوصی اداره شده و تمامی بیمه‌های پایه نیز این تعرفه را پذیرفته‌اند لذا خدمات درمانی در جزیره نسبت به سرزمین اصلی بهایی بسیار بالاتر دارد و درصورتی‌که افراد نتوانند از بیمه درمانی بهره ببرند، با هزینه‌های بسیار گزافی روبرو می‌شوند.

لازم به ذکر است علی‌رغم پیگیری‌های متعدد  و وجود تعداد زیاد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی، تاکنون هیچ‌گونه بیمارستان دولتی و علی‌الخصوص بیمارستان تأمین اجتماعی در کیش تأسیس نگردید و همچنان نیز در گیرودار مشکلات قانونی معطل‌مانده است؛ لذا با عنایت به موارد فوق، خواهشمند است دستور فرمایید جهت بررسی مسئله بهداشت و درمان و تأسیس بیمارستان تأمین اجتماعی در منطقه کمیته ویژه‌ای تحت نظارت نهاد محترم ریاست‌جمهوری تشکیل گردیده و به این مسئله رسیدگی ویژه گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امام جمعه کیش جزیره کیش هرمزگان تأمین اجتماعی جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۹۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۷۰ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بهداشت و درمان منطقه کاشان محقق شد.

کوروش ساکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کاشان، اظهار کرد: از ۷۰۰ میلیارد ریال مصوبات سفر رئیس‌جمهور به منطقه کاشان ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شده است.

وی افزود: این مبلغ برای تجهیز و بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل مصوب شده که تاکنون حدود ۷۰ درصد آن محقق شده است و به زودی شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل غیراستاندارد است، خاطرنشان کرد: کمبود تخت و فضای درمانی در آران و بیدگل موضوع مهمی است که ضرورت بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) را دو چندان کرده است.

ساکی با بیان اینکه بیمارستان شهید بهشتی کاشان جزو بیمارستان‌های فرسوده منطقه به شمار می‌آید که ۸۰ درصد تجهیزات آن از بین رفته است، تصریح کرد: این بیمارستان معین شمال استان اصفهان محسوب می‌شود و بار درمانی شهرهای اطراف را علاوه بر منطقه به دوش می کشد و سال گذشته به ۲۵۲ هزار بیمار خدمت‌رسانی کرده است.

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی منطقه کاشان بیمارستان بقیه‌الله است که عملیات اجرایی آن حدود پنج سال پیش کلید خورده است، اما با پیشرفت کندی که دارد مشمول مصوبات سفر نشد و ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا این مرکز در خدمت درمان منطقه باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص راه‌اندازی مجدد «سی تی اسکن» بیمارستان نقوی گفت: با توجه به اهمیت این دستگاه در تشخیص و درمان بیماری‌ها، پس از شناسایی قطعه معیوب با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت مالی از محل درآمد موقوفات مرحوم حاج محمد صادق نقوی، قطعه مورد نیاز به قیمت پنج میلیارد ریال تهیه و توسط شرکت پشتیبان روی دستگاه نصب و راه‌اندازی شد.

ساکی افزود: واحد سی تی اسکن این مرکز با پذیرش روزانه بیش از ۱۰۰ بیمار، آماده ارائه خدمات به بیماران با تعرفه دولتی است.

کد خبر 749393

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • (تصاویر) دره جنی، منطقه‌ای رمزآلود در شرق ایران
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است