Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@08:57:12 GMT

حال کیش خوب نیست/تاب آوری زندگی در کیش سخت است

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۸۱۸۶

حال کیش خوب نیست/تاب آوری زندگی در کیش سخت است

ایسنا/هرمزگان امام جمعهدجزیره کیش گفت: منطقه آزاد کیش علی رغم همه تلاش های دولت های مختلف این روزها حال خوبی ندارد و مشکلات متعددی همچون رکود اقتصادی،گرانی افسار گریخته مسکن،مهاجرت معکوس کیشوندان ،گرانی بیش از حد خدمات بهداشت و درمان،کیفیت پایین خدمات آموزش و پرورش،گرانی و کمبود بی سابقه پروازها،مشکلات زیرساخت و انرژی و گرانی سبد معیشتی خانواده موجب شده است که تاب آوری زندگی در این جزیره دیگر برای ساکنان و بومیان غیر ممکن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن نامه حجت الاسلام والمسلمین احمد حسن زاده، امام جمعه جزیره کیش خطاب رئیس جمهور آمده است:

با تقدیم احترام و ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای حضرتعالی در اداره دولت انقلابی سیزدهم،  به استحضار می‌رساند منطقه آزاد کیش، متشکل از 4 جزیره کوچک و بزرگ، سال‌هاست که به‌عنوان یکی از فرصت‌های رونق اقتصادی و گردشگری کشور شناخته شده و در دولت‌های مختلف، از عناوین و چشم‌اندازها و برنامه‌های راهبردی متفاوتی بهره‌مند شده است که گاهی مسیر رشد و گاهی نیز رو به عقب بوده است. آنچه مسلم است، منطقه آزاد کیش علی‌رغم همه تلاش‌های دولت‌های مختلف این روزها حال خوبی ندارد و مشکلات متعددی همچون رکود اقتصادی، گرانی افسارگسیخته مسکن، مهاجرت معکوس کیشوندان، گرانی بیش از حد خدمات بهداشت و درمان، کیفیت پایین خدمات آموزش‌وپرورش، گرانی و کمبود بی‌سابقه پروازها، مشکلات زیرساخت و انرژی و گرانی سبد معیشتی خانواده موجب شده است که تاب‌آوری زندگی در این جزیره دیگر برای  ساکنین و بومیان غیرممکن شود.

اینجانب تلاش نموده‌ام در بازه‌های زمانی متفاوت مسائل و نکات مربوط به منطقه علی‌الخصوص مسئله فقدان مسکن ملی و همچنین موضوع بهداشت و درمان و فقدان بیمارستان تأمین اجتماعی را در خطبه‌های نمازجمعه و موقعیت‌های مختلف گوشزد نمایم.
ازآنجایی‌که منطقه آزاد کیش به لحاظ جغرافیایی هیچ‌گونه راه خاکی نداشته و ساکنین فقط از طریق پرواز و دریا با هزینه بالا می‌توانند تردد کنند، به لحاظ درمانی کاملاً ایزوله است و ساکنین چاره‌ای جز استفاده از خدمات تنها بیمارستان خصوصی موجود را ندارند. لازم به ذکر است این بیمارستان از بدو تأسیس یعنی از سال 1372 تاکنون با تعرفه خصوصی اداره شده و تمامی بیمه‌های پایه نیز این تعرفه را پذیرفته‌اند لذا خدمات درمانی در جزیره نسبت به سرزمین اصلی بهایی بسیار بالاتر دارد و درصورتی‌که افراد نتوانند از بیمه درمانی بهره ببرند، با هزینه‌های بسیار گزافی روبرو می‌شوند.

لازم به ذکر است علی‌رغم پیگیری‌های متعدد  و وجود تعداد زیاد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی، تاکنون هیچ‌گونه بیمارستان دولتی و علی‌الخصوص بیمارستان تأمین اجتماعی در کیش تأسیس نگردید و همچنان نیز در گیرودار مشکلات قانونی معطل‌مانده است.

لذا با عنایت به موارد فوق، خواهشمند است دستور فرمایید جهت بررسی مسئله بهداشت و درمان و تأسیس بیمارستان تأمین اجتماعی در منطقه کمیته ویژه‌ای تحت نظارت نهاد محترم ریاست‌جمهوری تشکیل گردیده و به این مسئله رسیدگی ویژه گردد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اخبار شهرستان ها هرمزگان بهداشت و درمان منطقه آزاد کیش تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:  در حوزه معاونت بهداشتی با توجه به رایگان بودن خدمات در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۹۰۷ نفر جدید؛ دارای مشکلات روانپزشکی شناسایی شدند که برای این افراد سه هزار و ۴۰۰ خدمت روانشناختی توسط روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت ارائه شده است.

دکتر محمد سالاری افزود: با توجه به اهمیت ارتقای سواد سلامت روان و تاثیر آن بر بهزیستی و کیفیت زندگی انسان ها برای حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر آموزش انفرادی و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت گروهی جلسات آموزشی مهارت های زندگی، مهارت های فرزندپروری، نوجوان سالم و خودمراقبتی توسط روانشناسان معاونت بهداشتی برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در مرکز مشاوره مبتنی بر سبک اسلامی– ایرانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حدود ۲ هزار خدمت روانشناختی، روانپزشکی، مددکاری، تحصیلی و آموزشی برای هزار و ۶۶۵ دانشجوی مراجعه کننده به این مرکز ارائه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: مرکز آموزشی درمانی واسعی به عنوان تنها بیمارستان دارای بخش روانپزشکی در غرب خراسان رضوی، با ۴۶ تخت فعال شامل ۲ بخش مجزای روانپزشکی زنان و مردان، در زمینه بستری بیماران روانپزشکی خدمت رسانی می کند.

دکتر سالاری افزود: در سال گذشته هزار و ۶۶۰ بیمار در این ۲ بخش بستری و از خدمات روانپزشکی بهره مند شده اند که تمامی این خدمات برای تسریع در روند درمان اختلالات، افزایش مهارتها و کاهش احتمال عود بیماری صورت گرفته است.

به گفته وی در بیمارستان فوق تخصصی حشمتیه سبزوار نیز خدمات روانشناختی و سلامت معنوی به بیماران بستری در بخش‌های مختلف از جمله اطفال و قلب با تشخیص و درخواست پزشک ارائه می شود و در کلینیک ویژه دانشگاه نیز سه هزار و ۳۸۲ بیمار به صورت سرپایی از خدمات روانپزشکی بهره برده اند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • با رزرو تور کیش، این نمایشگاه‌های جذاب جزیره را در 1403 از دست ندهید
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد