Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش : محمدرضا لواسانی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در آیین اختتامیه جشنواره بانوی ایران‌زمین و گرامی داشت میلاد حضرت زینب (س) در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، ایجاد تحول در ارائه خدمات درمانی کیش را گام دیگر در حوزه سلامت این منطقه عنوان کرد.

محمدرضا لواسانی در ابتدای این مراسم شغل پرستاری را یک مسیر کوتاهی برای رسیدن به خدا دانست و گفت: اگر کسی به دنبال عاقبت بخیری و معامله‌ای شیرین با خدا باشد سریع ترین و راحت ترین راه شغل پرستاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لواسانی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، مبنی بر اینکه "هر کس در برآوردن نیاز بیماری بکوشد، خواه آن را برآورد یا برنیاورد، از زیر بار گناهان خویش بیرون می‏‌رود به‏‌سان آن روز که از مادر، زاده شده است." گفت: این حدیث یکی از بهترین راه ها برای رسیدن به خدا است.

وی در رابطه با دانش و هنر عکاسی، افزود: به تعداد عدد عکس ها و چشم ها تفسیر وجود دارد برای عکس ها و این واقعیت هنر بسیار ویژه و قابل تامل و تاثیرگذار است و در کیش نیز علاقمندان خاصی در این حوزه فعالیت می کنند و نیاز هست برنامه های جدیدی را تعریف کنیم.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش ضمن قدردانی از عوامل معاونت فرهنگی و اجتماعی، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی، رئیس اداره امور زنان و مجری توانمند و تمام دست اندرکاران که این مراسم را برگزار کردند، گفت: تشکر ویژه از بیمارستان جزیره که طرح پایگاه سیار کنترل سلامت را در کیش و هندورابی راه اندازی کردند.

محمدرضا لواسانی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: برای رفاه حال اقشار مختلف مردم جزیره طرح پایگاه سیار کنترل سلامت در محله های مختلف کیش به صورت دائم به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

لواسانی با بیان این که فرصت های گردشگری از قبیل "هتل ها، امکانات اقامتی، مراکز پذیرایی به ویژه چکاپ عادی و یا تشریفاتی در بیمارستان جزیره کیش نا شناخته است، اظهار داشت: با برنامه مدون قصد داریم در این دوره کارهای ویژه ای انجام دهیم.

وی بیان داشت: زمانی که گردشگران وارد جزیره می شوند از ارائه خدمات درمانی مطلع نیستند و این در حالی است که بیمارستان کیش از کادر درمان مجرب، امکانات و تجهیزات مورد نیاز برخوردار است.لواسانی با اشاره به این که برخی از خدمات توریسم درمانی باید برون سپاری شود، گفت: با توجه به کادر درمان مجرب بیمارستان کیش؛ پرستاران و پزشکان می‌توانند با عزم جدی در قالب تعاونی، این برون سپاری را عهده‌دار شوند.

وی خاطر نشان کرد: اگر این مهم توسط کادر درمان بیمارستان کیش انجام شود به مراتب بهتر از این خواهد بود که یک شرکت و موسسه ای خارج از جزیره برون سپاری را عهده دار شود.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش "توریسم‌سلامت" را جزو اولویت‌های سازمان برشمرد و تاکید کرد: این مهم از برنامه های فوری و قطعی سازمان است و باید در حوزه توریسم درمانی به ویژه "چکاپ تشریفاتی و عادی" یک کار تبلیغاتی در سطح گسترده انجام شود.

محمدرضا لواسانی با بیان این که ساکنان جزیره کیش از ارائه خدمات درمانی کیش بسیار گله مند هستند، افزود: این نگرانی برای مردمی که آشنا به سیستم سازمانی نیستند، افزون‌تر است.

لواسانی گفت: نگرانی موجود نشان هنده این مهم است که نیاز به تحول جدی در این حوزه داریم و یکی از کارهایی که پیگیری شده احداث درمانگاه سازمان تامین اجتماعی در کیش است.

وی پیگیری ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی را از وظایف این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: مبالغ اخذ شده از بیمه‌شدگان در صورت عدم ارائه خدمات لازم، غیرشرعی و غیر قانونی است و ساخت درمانگاه، تعهدی برای تامین اجتماعی است که سازمان منطقه آزاد کیش به جد پیگیر آن است.

لواسانی در پایان بر لزوم اهمیت شاد بودن برنامه‌های متنوع در برگزاری چنین مراسم هایی تاکید کرد و افزود: تمام جامعه‌ی مخاطب این محافل باید دیده شوند و برنامه‌هایی در همین راستا در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است به همت اداره امور زنان کیش آیین اختتامیه جشنواره بانوی ایران‌زمین و گرامی داشت روز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش،کادر درمان و سلامت و عکاسان، در سالن خلیج‌فارس مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد.

همچنین ضمن اهداء جوایز به برگزیدگان رویداد ملی بانوی ایران‌زمین و افتتاح نمایشگاه عکس با اهداء لوح تقدیر از پرستاران جزیره کیش به مناسبت گرامی داشت میلاد حضرت زینب (س)و روزپرستار تجلیل شد.

46

کد خبر 1581565

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد پرستار سازمان منطقه آزاد کیش محمدرضا لواسانی خدمات درمانی ارائه خدمات کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۹۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند