Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش توریسم سلامت را از اولویت های این منطقه برای ارائه خدمات درمانی به مسافرانی که مقصد گردشگری خود را جزیره کیش انتخاب می کنند خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جمعه های خدمت و بازدید از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش، با اشاره بر تاکید دبیر شورای عالی مناطق آزاد مبنی بر اجرایی شدن طرح توریسم سلامت در منطقه آزاد کیش، گفت: با وجود زیرساخت های مورد نیاز و ایجاد بسترهای لازم؛ این منطقه در حوزه توریسم سلامت نقش آفرینی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته آهنگران برای تحقق یافتن توریسم سلامت در منطقه آزاد کیش باید از فرصت های اکسپو دبی برای معرفی ظرفیت های درمانی و گردشگری جزیره کیش استفاده کرد.
آهنگران در خصوص این مهم که در دو سال گذشته بیمارستان تخصصی و فوق تخصیی کیش در مقابله با بیماری کرونا و ارائه خدمات شایسته به بیماران جزیره خوش درخشید، افزود: در آینده نزدیک بیمارستان کیش پیشران ارائه خدمات شایسته در حوزه توریسم سلامت در منطقه خواهد بود.
وی بر ضرورت تدوین بودجه بیمارستان کیش اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به این که سازمان منطقه آزاد کیش از وضعیت منابع مالی مطلوبی برخوردار است در این زمینه دغدغه ای وجود ندارد و باید توجه ویژه ای به بودجه بیمارستان شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، خاطر نشان کرد: در شش ماه گذشته با وجود این که بیمارستان درآمدی نداشت از محل منابع مالی سازمان خدمات رایگان به مراجعه کنندگان مبتلا به بیماری کرونایی ارائه شد.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش تامین منابع مالی بدون فروش زمین را یکی از رویکرد های اصلی سازمان برشمرد و گفت: شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش با پذیرفته شدن در بورس؛ منابع مالی قابل توجهی متوجه سازمان خواهد شد از این رو با قرار گرفتن بیمارستان کیش در این هلدینگ می توان هزینه های این مجموعه را تامین کرد.
مصطفی نادعلی نژاد رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش با اشاره به رسیدگی مشکلات درمانی بیماران مراجعه کننده به بیمارستان کیش، اظهار داشت: خوشبختانه در کنار رعایت دقیق ضوابط بهداشتی و تسریع در واکسیناسیون ساکنان جزیره کیش در حال حاضر دچار پیک ششم نشده ایم.
نادعلی نژاد بر لزوم اهمیت برخورداری از آمادگی لازم در منطقه آزاد کیش برای مقابله با بحران های طبیعی و غیر طبیعی، گفت: مجموعه فیاک برای ارائه خدمات درمانی آماده سازی شده است و در شرایط بحرانی می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: با تصویب هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش تعداد دو دستگاه آمبولانس جدید به تعداد 4 دستگاه آمبولانس موجود در اورژانس فوریت های پزشکی بیمارستان کیش افزوده خواهد شد.
رئیس بیمارستان کیش از آماده سازی 60 درصدی محیط بیمارستان کیش در حوزه پزشکی خبر داد و گفت: باید تیمی توانمند و متخصص با هدف بیمار یابی در سطح گسترده جغرافیایی به ویژه در اکسپو 2020 دبی تشکیل شود.
مصطفی نادعلی نژاد اعتماد سازی را یکی از اولویت های مهم بیمارستان کیش در میان ساکنان و گردشگران عنوان کرد و افزود: تشکیل کمیته اقتصاد درمانی می تواند نقش مهمی در بازدهی توریسم سلامت ایفا کند.
سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی و سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، با بیان این که تسریع در واکسیناسیون اقشار مختلف جامعه کیش در دستور کار است، اظهار داشت: تا کنون بیش از 32 هزار نفر نوبت دوم و بیش از 52 هزار نفر نوبت اول واکسن کرونا را در این منطقه دریافت کردند.
پورعلی با بیان این که اولویت نخست آموزش و پرورش آموزش حضوری و مجازی است و تعداد مشخصی از دانش آموزان با فاصله های مناسب در کلاس درس حضور خواهند یافت، گفت: همچنان سیستم آموزشی مجازی نیز فعال خواهد بود و کسانی که تمایل به حضور در کلاس درس نیستند همزمان می توانند به صورت آنلاین به کلاس درس متصل شوند.
وی با اشاره به این که تراکم دانش آموزی در دوره های اول و دوم ابتدایی است، تصریح کرد: فضاهای بسته آموزشی در دوره های اول ودوم ابتدایی به ازای سرانه هر دانش آموز حدود 4 متر است و این مشکل را کمتر در دوره های اول و دوم دبیرستان داریم.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با وضعیت و چشم اندازی روشن بهداشت و درمان در طرح جامع جزیره به دو موضوع مهم"5 خدمات منتخب و سه حوزه مکمل" اشاره کرد و اظهار داشت: باید 5 حوزه تخصصی جزیره برای بیمارستان کیش پیش بینی شود و آمادگی داشته باشد که به عنوان مرکز شناخته شده در سطح کشور عمل کند و این مهم نیاز به اهتمام ویژه دارد.
سعید پورعلی ادامه داد: سه حوزه مکمل برای کیش پیش بینی شده است که جزیره آمادگی لازم برای ارائه خدمات را داشته باشد.
پورعلی برلزوم اهمیت فعال شدن بخش مدد کاری بیمارستان کیش، تاکید و افزود: با اختصاص اعتبار می توان مددکاری این مجموعه را فعال کرد و کسانی که نیازمند دریافت خدمات مدد کاری هستند از این خدمات بهره مند شوند.
محمد ثاقب فرد سرپرست اداره کل حوزه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه با بیان این که طی نشستی با مقامات، ایده دانشگاه علوم پزشکی غرب هرمزگان مطرح و دستور مساعد دریافت شد، گفت: با تحقق این مهم بیمارستان کیش به عنوان مهمترین بخش علوم پزشکی غرب هرمزگان خواهد شد.
به گفته ثاقب فرد با تحقق این مهم می توانیم درمان و توریسم سلامت را در جزیره کیش به صورت اصولی ساماندهی و نسبت به جذب دانشجو اقوام کنیم.
وی در ادامه اظهار داشت: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش مسوول پیگیری این مهم در وزارت بهداشت خواهد بود. 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بیمارستان تخصصی و فوق توریسم سلامت بیمارستان کیش ارائه خدمات منابع مالی جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی صبح پنج شنبه در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روزِ این اعضای بزرگوار جامعۀ ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزۀ سلامت و همچنین تأمین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا رؤسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقا یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تأمین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکیِ والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تأمین است و لذا کوچک‌ترین کوتاهی در ارائۀ مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تأمین تجهیزات پزشکی و توانبخشیِ والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌ها هر چقدر هم مشغلۀ کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوبِ درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با رؤسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تأمین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامۀ دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکیِ مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در بخش ابتدایی این جلسه نیز گفت: امروز توفیق پیدا کردیم تا به خدمت همکاران مان در منطقه ارسباران و دیار ستارخان برسیم. پارسال هر هفته به یک شهرستان سفر داشتیم و امسال، همکاران در شورای معاونین اداره کل برنامه ریزی کردند تا سفرهای شهرستانی در قالب برگزاری نشست‌های منطقه‌ای پیش بینی شود تا در بازه‌های زمانی کوتاه، زود به زود سفر داشته باشیم و به تنها یک سفر در طول سال قناعت نکنیم چون با این روش این امکان ایجاد می‌شود که دست کم هر فصل، یک بار با همکاران تجدید دیدار داشته باشیم.

سلمانی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می‌کند اما گاهاً این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجۀ آسیب شناسیِ سه نشست منطقه ایِ برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی هایِ با تأخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه رؤسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطۀ این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه‌ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزۀ معاونت تعاون» که در اهر به انجام رسید، سرپرست بنیاد شهید استان، معاون تعاون این اداره کل و رؤسای ادارات این معاونت به هم اندیشی با رؤسا و کارشناسانِ متناظر در ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های اهر و کلیبر پرداخته و راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

پیش تر، نخستین جلسه از این سلسله جلسات به میزبانی ستاد استانی اداره کل بنیاد شهید آذربایجان شرقی و با حضور مسئولان بنیاد شهید تبریز، دومین جلسه به میزبانی بناب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های مراغه، ملکان و بناب و سومین جلسه به میزبانی سراب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های بستان آباد، هریس وسراب برگزار شده بود و قرار است این جلسات منطقه‌ای به صورت هفتگی در شهرستان‌های دیگر استان تداوم داشته باشد.

کد خبر 6094812

دیگر خبرها

  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • جذب مربی‌های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • جذب نیرو مربی های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد