Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@01:17:25 GMT

ایرانیان در کنار ایران کوچک

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۵۸۸۷

ایرانیان در کنار ایران کوچک

به گزارش ایرنا، کیش در پیک پنجم کرونا شاهد افزایش لجام گسیخته شیوع ویروس بوده به طوریکه در ۲ ماه گذشته با قرار گرفتن در وضعیت قرمز شاهد رکورد شکنی های مختلف این ویروس بود.

افزایش ۵۴ درصدی تعداد مبتلایان و ۱۰۰ درصدی تعداد فوتی ها در پیک پنجم (حدود ۲ ماه) نسبت به کل همه گیری (اسفند ۱۳۹۸ تا خرداد ۱۴۰۰) از جمله تاثیرات این پیک در کیش است که این مساله مسوولان را بر آن داشت به دنبال افزایش ظرفیت پذیرش درمانی کیش باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ظرفیت تخت های ویژه بیماران کرونایی، لغو مرخصی کارکنان درمان، تخصیص ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای خرید تجهیزات پزشکی، رایگان شدن درمان مبتلایان جزیره از سوی مسوولان، آغاز واکسیناسیون کیشوندان بالای ۱۸ سال از سوی وزارت بهداشت از جمله اقدامات انجام شده در این خاکپاره ایران اسلامی است.

اما با وجود همه این تلاش وضعیت کیش به گونه ای بود که خبرهای خوبی از شرایط کرونایی از آن به گوش نمی رسد به همین دلیل علاوه بر مسوولان، برخی از مردم و ساکنان جزیره را نیز به فکر کمک رسانی به بخش درمان کرد.

تهیه روزانه ٨۰ پرس غذای گرم شامل سوپ، آش و عدسی توسط خیران و نیکوکاران در مسجد امام حسن مجتبی (ع) و توزیع آن بین بیماران کرونایی بستری در بیمارستان، مبتلایان بی بضاعت و افراد مستقر در مراکز قرنطینه تا کمک حدود یک میلیارد ریالی نقدی برای خرید تجهیزات پزشکی از سوی برخی بازاریان تنها بخشی از همبستگی مردمی در جزیره برای عبور از این بحران است.

اما در اقدامی تازه بنیانگذار بیمارستان بخش خصوصی ایرانیان در نامه ای خطاب به مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش آمادگی خود برای واگذاری این بیمارستان به بخش درمان در صورت نیاز را اعلام کرده است.

در نامه هرمز دبیر اشرافی خطاب به جعفر آهنگران مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش آمده است: بیمارستان ایرانیان سال گذشته به مدت سه ماه در اختیار آن سازمان قرار داده شده و امسال نیز به منظور کاهش بار فشار مراکز درمانی آماده واگذاری آن به ضورت رایگان هستم.

هرچند این بیمارستان ۳۲ تخت خوابی چند سالی است که تعطیل شده اما تجهیزات آن و امکانات آن در صورت ضرورت می تواند بخشی از نیاز جزیره را هنگام بحران مرتفع کرده و مانع از بروز مشکلات به کیشوندان شود.

رییس بیمارستان فوق تخصصی جزیره کیش به عنوان پیش قراول مبارزه با ویروس کرونا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با کمک هزینه ۱۲۰ میلیارد ریالی سازمان منطقه آزاد برخی از تجهیزات بیماران کرونایی خریداری شده است.

مصطفی نادعلی نژاد با بیان اینکه شش دستگاه ونتیلاتور بزرگسالان و ۲ دستگاه ونتیلاتور کودکان از جمله تجهیزات خریداری شده از این اعتبار برای بیمارستان است یادآور شد: با تصمیم رایگان شدن درمان بیماران کرونایی از سوی سازمان منطقه آزاد نیز هم اکنون از هیچ فرد مبتلا به کرونا هزینه ای اخذ نمی شود.

سیاست شورای سلامت کاهش زنجیره ابتلا است

وی اضافه کرد: درمان رایگان ویژه تمام کیشوندان مبتلا به ویروس کرونا شامل بیماران بستری در بخش تنفسی، آی سی یو، بستری سرپایی، بیماران سرپایی، تست کووید ١٩، سی تی اسکن و داروها می باشد که  سبب خواهد شد تا کیشوندان نگرانی دیگری بجز دغدغه بیماری نداشته باشند و این خدمات به مدت ٢ ماه با پشتیبانی مالی سازمان منطقه آزاد تداوم خواهد داشت.

وی در خصوص اعلام آمادگی بنیانگذار بیمارستان بخش خصوصی ایرانیان برای واگذاری آن مرکز برای درمان بیماران کرونایی افزود: از نگاه خیر خواهانه ایشان استقبال می کنیم و از آن مرکز بعنوان پشتیبان بیمارستان کیش در مواقع ضروری بهره خواهیم گرفت.

نادعلی نژاد یادآور شد: با وجود اینکه اکنون در این جزیره ۱۴۰ تخت بیمارستانی شامل ۷۰ تخت در بیمارستان تخصصی و ۴۴ تخت نیز در بیمارستان صحرایی ویژه درمان بیماران کرونایی قابل افزایش تا ۷۰ تخت ظرفیت سازی شده است اما سیاست اصلی ما در راستای کاهش شیوع و بروز بیماری و در نتیجه آن کاهش بیماران بد حال است.

رییس بیمارستان فوق تخصصی جزیره کیش افزود: آنچه حائز اهمیت است آنست که  با اعمال محدویت های کرونایی و ایجاد حساسیت بین مردم در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و قطع زنجیره شیوع  بتوانیم به کاهش بیماری دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه از ۱۷ مرداد در این جزیره اعمال محدویت های ویژه مقابله با کرونا آغاز شده است گفت: در نتیجه این محدویت ها اکنون روند مراجعه بیماران سرپایی حدود ۳۰ درصد کاهش یافته که نشان از اثر بخشی آن است.

نادعلی نژاد افزود: پیش بینی می شود در صورت ادامه روند فعلی به زودی شاهد کنترل نسبی بیماری در جزیره باشیم و با فروکش کردن روند ابتلا در حال حاضر نیازی به استفاده از ظرفیت های مازاد نیست لیکن باید آمادگی کامل جهت مبارزه با موج ششم را داشته باشیم  چراکه در اوج بیماری ۶۸ مورد از ۱۴۰ تخت پیش بینی شده اشغال شد.

با توجه به وضعیت قرمز کرونایی و افزایش شمار فوتی ها، اعمال محدودیت های شدید در این جزیره از روز  یکشنبه ۱۷ مرداد آغاز شد که شامل تعطیلی تمامی گروه های شغلی ۲، سه و چهار، ممنوعیت تردد خودروهای شخصی از ساعات ۲۳ تا چهار بامداد و دور کاری  ۷۰ درصدی کارکنان ادارات، ارگان ها و شرکت ها بود که اکنون نیز ادامه دارد.

ممنوعیت تردد شناورهای مسافر بری از مبادی ورودی به جزیره کیش، فعالیت بیرون بر مراکز  پذیرایی شامل رستوران ها و کافی شاپ ها از دیگر مصوبات کمیته امنیتی و انتظامی ستاد مبارزه با کرونای جزیره است.

همچنین بر اساس مصوبات کمیته امنیتی و انتظامی شورای سلامت کیش اجرای طرح ممنوعیت تردد شبانه در جزیره از بامداد پنجشنبه ۱۴ مرداد به مدت سه روز آغاز شده بود که روز یکشنبه ۱۷ مرداد تداوم آن از ساعت ۲۳ تا چهار بامداد تا پنجم شهریور تمدیدشده است.

از ابتدای شیوع پاندمی کرونا تا ساعت ۲۴ جمعه ۲۹ مرداد در این جزیره هفت هزار و ۶۴۸ بیمار مبتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹ و نوع جهش یافته انگلیسی) شناسایی شده است که ابتلای ۳۴ نفرآنان در روز گذشته تایید شد.

جزیره کیش با ۹۲ کیلومتر مربع مساحت و ۴۲ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۸ کیلومتری سرزمین اصلی و در آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا کیش هرمزگان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کیش هرمزگان ویروس کرونا کیش هرمزگان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان منطقه آزاد بیماران کرونایی ویروس کرونا جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد

ایسنا/بوشهر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از دومین ایثار ماندگار سال جاری خبر داد و گفت: بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد.

دکتر نادر شکیب آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در بوشهر اظهارکرد: لیلا حاجیانی ساکن روستای عیسوند شهرستان دشتستان با رضایت خانواده نوعدوستش دومین اهدا کننده عضو سال جاری شد.

وی تصریح کرد: این بانوی ۵۰ ساله با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان شهید گنجی برازجان آورده می‌شود که بعد از انجام سی.تی.اسکن، تشخیص خونریزی در بطن‌های مغزی به علت فشارخون کنترل نشده، مرگ مغزی وی تایید شد.

دکتر شکیب آزاد اضافه کرد: به دنبال تأیید مرگ مغزی این بانو، در نهایت با رضایت پدر و مادر مهربانش، توسط دکتر مجد فلو پیوند و با همکاری دکتر مجاهد متخصص بیهوشی بیمارستان شهید گنجی برازجان و پرسنل اتاق عمل، کلیه‌ها و کبد ایشان برداشت شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تقدیر از زحمات پرسنل ICU جراحی، پزشکان تأیید کننده و مدیریت بیمارستان شهید گنجی برازجان خاطرنشان کرد: این صد و هفدهمین برداشت عضو استان و دومین برداشت سال جدید است. همچنین تاکنون هفت قلب به صورت هوایی به تهران و شیراز انتقال داده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزیره ایرانی شیخ اندرآبی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند